Min vision og mission

“Min vision er at inspirere og løfte mennesker til at stå stærkt i dem selv. Så de lytter til deres intuition og går efter deres drømme.”

Jeg arbejder med mennesker som ønsker at leve et 100% tilfredsstillende liv i balance. Gennem personlig udvikling, guider jeg dig til at mærke efter hvad du selv ønsker inderst inde. Jeg skaber et rum hvor du i tryghed kan lære at skabe en hverdag med passion og frihed til at følge dit hjerte.

Jeg har selv gået vejen fra at tilpasse mig og gøre hvad der blev forventet, men ikke hvad jeg elskede. Til at jeg nu lever min passion, ved at inspirere og guide andre, til at stå op for dem selv. Jeg hjælper mennesker til at følge deres drømme. Når vi blot lever det liv der forventes og som passer ind i andres kasser, så slider vi os selv især mentalt, men også fysisk. Hvem kender ikke det at lave noget virkelig spændende og tiden flyver afsted og man når en masse. Eller at skulle lave noget man virkelig ikke er passioneret omkring, tiden snegler sig afsted og man er næsten udmattet bare ved tanken om at udføre opgaven.

For mig er det vigtigt at der er balance i livet. Det er vigtigt at vi laver mere af det der gør os glade, end det vi elsker knapt så meget. Der skal 3 positive ting, til at opveje en negativ ting. Derfor skal vi skabe plads til det vi elsker at lave.

Min passion er at se mennesker vokse og stå stærkt i dem selv. -At hjælpe dem til et liv i balance.